Een woord vooraf

Het verlies van een oog is zowel geestelijk als lichamelijk een hele nare aangelegenheid die diep in iemands leven kan ingrijpen. Door veel mensen wordt het ervaren als een blijvende verminking van het gezicht en daarmee vaak ook als een aantasting van hun persoonlijkheid en zelfvertrouwen naar de buitenwereld toe.

Ik kan u uw oog helaas niet teruggeven. Wat ik wél kan, is een natuurgetrouwe oogprothese voor u vervaardigen.
Zo’n oogprothese moet probleemloos te dragen zijn en het andere oog dusdanig benaderen dat het verschil niet of nauwelijks zichtbaar is.

Inmiddels heb ik vele jaren ervaring verworven in het vervaardigen van oogprothesen die aan deze eisen tegemoet komen.
Ik ben pas tevreden als u dat bent en het geeft mij een enorme voldoening als ik keer op keer hoor hoe tevreden mijn cliënten zijn met hun prothese.

Mijn bedrijf heb ik in het jaar 2000 opgericht als eenmanszaak. Intussen is het bescheiden atelier van toen uitgegroeid tot een B.V. (Frédérique Bak oogprothesen B.V.) waarin ik samen met acht medewerkers met veel enthousiasme en toewijding oogprothesen maak in een professioneel laboratorium.


Frédérique Bak

Maak een afspraak

Maak een afspraak op een locatie bij u in de buurt.

Vergoeding en Verzekeraars

Over vergoeding van een oogprothese voor uzelf of voor uw kind.

Behandelwijze

Alle informatie over de behandelwijze bij volwassenen.

Behandelwijze bij kinderen

Over vergoeding van een oogprothese voor uzelf of voor uw kind.

Een kijkje in mijn praktijk

Dit filmpje geeft een indruk van onze dagelijkse bezigheden in mijn praktijk. Van het aanmeten van een oogprothese, naar het maakproces, tot het passen van de prothese voor zowel volwassenen als kinderen.